sabinahedlund

Alla inlägg under oktober 2012

Av sabina hedlund - 11 oktober 2012 12:24

Var till Västerås i förmiddags för att hämta ut lite Australienska dollar. Erika följde med som moraliskt stöd och vi vimsade bort oss. Som vanligt. Hatar att köra bil i Västerås. Typ som ett mini-Stockholm.

 


Imorgon börjar Erika jobba på Nya Hantis som dessutom har premiär! Äntligen blir det någonting bra av stället. Väldigt kul för henne tycker jag, men samtidigt kommer vi inte ha tid till att träffas någonting innan jag åker till Australien. Inga mer chillhelger alltså  


Kommer sakna min PIC.

 


Av sabina hedlund - 10 oktober 2012 22:16

Nu är det tillbaka. Farmville 2 i en mer exklusiv och dramatisk version. 3D! Precis som med första farmville har jag fastnat för det. Igen. Faktum är att det är den enda anledningen till att jag loggar in på facebook nu för tiden. Bara för att harvesta mina frukter/grönsaker och för att utöka min farm.  

Av sabina hedlund - 10 oktober 2012 13:11

Jag hade inte planerat den här dagen riktigt då jag bara har tillgång till köket i 1,5 timme på onsdagar, så jag fick improvisera lite. Dom fick göra en kladdkaka utan att använda sig av recept. Det gick ganska bra faktiskt, och gott var det också. Till det satte jag på filmen The Hunger Games  och bjöd på dricka som jag säkert inte fick ta. Kände för lite fri vilja då alla lärare är i makedonien och tävlar med elever. Dessutom tyckte jag att dom förtjänade det då resten av deras klass är lediga den här veckan. Det var som när jag var tungen att gå till praktiken helt forever alone när alla andra i min klass hade studiedag. Så jävla orättvist.


Jag tar förresten tillbaka det där om att jag skulle kunna jobba som lärare. Det enda jag ville när jag tog studenten var att aldrig sätta min fot på en skola igen och definitivt inte på Ullvi. Och vad gör jag? Känner hur den negativa auran kommer tillbaka när jag går jäms med alla elever från parkeringen till skolans ingång. Så jävla deprimerande...

Av sabina hedlund - 9 oktober 2012 16:02

Om exakt två veckor går flyget! Jag är inte så nervös som jag trodde jag skulle vara, mest bara uppspelt. Det ska bli så otroligt kul att få komma ut på nya äventyr igen och träffa lite människor. Något som jag annars aldrig riktigt har gillat. Typ; första-dagen-på-gymnasiet-känslan. Hatar den.


Just nu längtar jag faktiskt lite. Det ska bli skönt att få "stå på egna ben" för en gångs skull. Även om jag inte hittar jobb så har jag ändå åkt dit och bara bevisat att jag kan. Dessutom har jag haft kontakt med en jättetrevlig tjej som ska åka samtidigt som mig, så vi ska ta sällskap!


Nej, dags att ta fram reseväskan och börja packa!


Av sabina hedlund - 6 oktober 2012 20:45

Har precis kommit hem från en heldag i Botkyrka (Stockholm). Tävlingen gick väl sådär, bommade 2 kontroller och förlorade en hel klunga till en av dem. Men det var kul.


Förutom detta har vi såklart spanat in en massa snygga killar vilket finns i åtskilliga antal inom orienteringen. Jag försökte hitta på en sån där diskret manöver med min kamera så att dom inte skulle märka att jag tog kort, men insåg snart att jag framstod som en desperat stalker, och inte ville skrämma bort dom...


Jag har även frusit hela dagen, trots det fina vädret. Var tvungen att ta en kokhet dusch när jag kom hem för att återfå den ideala kroppstemperaturen. Nu ska jag krypa ner till sängs och titta på x antal filmer efter en heldag i bushen...

               



Av sabina hedlund - 5 oktober 2012 20:59

Har spenderat större delen av dagen med att göra shortbread och dekorera dem med glasyr i olika sorters siluett motiv. Fick en hel del inspiration efter att ha kollat på SweetAmbs blogg. Var tvungen att se och prova om det verkligen var så svårt som det såg ut. Det krävdes en hel del tid och tålamod kan jag säga, men jag fick ihop det tillslut.

 


Igår försökte jag mig på att göra en drömtårta efter att ha sett förra veckans miserabla försök på Hela Sverige Bakar. Det var svårare än vad jag trodde faktiskt. Blev typ minirullar. Vill ni däremot se den mest ultimata drömrullen någonsin får ni besöka Erikas blogg.

 


Nu måste jag ta en dusch för att sedan packa väskan. Imorgon ska jag upp tidigt som attan och åka till Stockholm med hela orienteringsklubben för att springa stafett.

Av sabina hedlund - 4 oktober 2012 01:27

Höll på att rensa min mobil på bilder när jag hittade några videoklipp från Erikas och min lilla roadtrip ner till Smögen i somras. Det var tider det! Vädret. Shoppingen. Maten. Naturen. Ultimata semestern.


Jag passar på att lysa upp lite i en dystra hösttillvaron.

 

Ovido - Quiz & Flashcards