sabinahedlund

Alla inlägg den 1 mars 2013

Av sabina hedlund - 1 mars 2013 09:59

Så nära fast ändå inte. Vi har hamnat på ett ställe som heter Coffs harbour. En underbar liten hamnby 3,5 timmars bussresa söder om Byron Bay. Första intrycket; jag älskar det! Bästa stället hittills! Hela Australien på ett och samma ställe! Underbart! Mitt andra hem! Osv. osv. Bara av att sitta på shuttle bussen från station till hostlet var helt fantastiskt. Vi stannade till på den högsta utkikspunkten här i Coffs och såg ut över hela landskapet. B.E.A.....utiful

Hostlet har som sagt tillgång till surfingbrädor och kanoter som man får låna, så imorgon ska vi nog ut och trotsta vågorna igen! antingen på havet eller på floden. Det kommer bli skitkul vilket som!

Gratis wifi har vi också som dessutom fungerar jättebra! Så nu kan ni vänta er minst ett inlägg om dagen! Jag svär.

Direkt när vi hade ätit upp våra 2-minuters nudlar gick vi ut på en liten rundtur. Annars brukar vi lägga oss och sova några timmar innan vi gör någonting vettigt. Nu kände jag att vi har spenderat allt för många timmar i sängen, så vi var tvugna att gå ut. Vi gick mot vattnet och ut på bryggan och glädjes över att det såg ut precis som på västkusten hemma i Sverige. Så. Underbart. Vackert. Vi gick vidare upp på en stor grön kulle som visade sig vara ett fågelreservat. Sen gick vi under en sådan där lång och hög brygga. Som brukar finnas med på surfing/romantik-filmer. Ni vet? AWESOME.

Ovido - Quiz & Flashcards