sabinahedlund

Alla inlägg under juni 2010

Av sabina hedlund - 17 juni 2010 17:47

Att sommarjobba är trots allt inte så tråkigt som jag trodde att det skulle vara, speciellt inte när man skrattar och skämtar mer än vad man arbetar. Jag jobbar tillsammans med ett väldigt härligt gäng på museet och man blir aldrig nedstämd eller uttråkad! Inte med dessa människor, nej. Det bästa av allt är ju ändå att jag får pengar för det, för jag kunde ha arbetat frivilligt.

Det skulle jag verkligen kunna göra.


Imorgon ska jag tillbaka till gammelgårdens café och sen får jag gå på helg.

Något efterlängtat!

Av sabina hedlund - 16 juni 2010 09:54

Idag har jag sovmorgon till 12:00 och sen ska jag dra iväg till gammelgården och jobba. Det är ingen fördel att ha sovmorgon, tycker jag, då man ändå ska arbeta 6 timmar om dagen. Jag slutar alltså 18:30 ikväll. Strax efter jag har slutat så måste jag vandra vidare in till stora torget där jag ska stå som funktionär på hitta formenrundan.


Det kan bli kul.

Av sabina hedlund - 14 juni 2010 23:10

Tur att man har lite backup när man inte orkar baka. Resultatet blir dock inte detsamma.


Av sabina hedlund - 14 juni 2010 16:34

Imorse vaknade jag med världens happyface i hopp om att jag skulle få baka hela dagen på jobbet. Misstaget jag gjorde var att ta ut lyckan i förväg. Det visade sig nämligen att jag bara ska vara på caféet 5 dagar utav dessa 14. Resten av tiden ska jag spendera som vakt(?) på köpings museum. Varför stod det då, klart och tydligt, gammelgårdens café på ansökningslappen jag skrev i när jag inte ens kommer spendera hälften av min arbetstid där?

I don't get it. I really don't.

 

Idag har jag iallafall lekt lekar och spelat bowling med övriga "arbetskamrater". Om jag har fattat det rätt så får jag alltså lön för att göra detta? För att leka och spela bowling? 

Eller?


Men VAA?


Okej, nog med förvirringar. Nu ska jag gå och göra någonting som jag åtminstone är bra på, någonting som jag verkligen älskar. Jag tror ni fattar. 




Av sabina hedlund - 13 juni 2010 19:36

Ända sen i morse till nu har jag bara spenderat all min tid i köket där jag har fixat iordning mat/fika till dagens studentfirande. Tiden har bara runnit iväg. 

Det var i allafall riktigt trevligt att släkten kunde komma och avnjuta denna mat som inte smakade allt för illa. Dessutom fick man träffa lillkusinen Jonathan som jag för övrigt har lyckas knäppa på kort.

         


Jag har även fått Fogtdals alla matlexikon av Farbror Thomas, så numera sitter jag och läser igenom alla recept (tittar på bilderna) medans jag blir väldigt inspererad och glad. Jag vill göra allt nu!


Men, jag ska ju jobba imorgon...

Av sabina hedlund - 12 juni 2010 19:54

JAG HAR FÅTT EN BIL!!!

 

 

Eller ja, den är lika mycket min storebrors som min, men ändå!

Rätt läcker var den också!

 

En riktig pärla!

      

Av sabina hedlund - 11 juni 2010 22:16

Klockan 08:00 bar det iväg till Sandviken och Simon för studentfirande (Slängde in en allmän diss av min egna skolavslutning, men what the heck). Vi anländer strax innan 10:30 där vi hittar en snitsig lidl parkering att stå på (För att slippa gå så långt alltså. Med trängseln att dömma fanns det visserligen flera som tänkte likadant.) Något oerfaren på klackskor kunde jag åtminstone komma fram till samlingsplatsen dit studenterna skulle komma (Mamma som hade ryggskott gick betydligt mycket snabbare än mig. så ni kan ju bara föreställa er hur jag kämpade mig fram.)

        


Efter att ha sätt de skrikande studenterna åka flak bar det iväg till en restaurang där alla orienteringsstudenter inkl. familj skulle avnjuta en härlig 3-rätters.

Sedan for vi hemåt till lilla Söping igen.


Imorgon ska jag göra det sista förberedelserna inför vidare studentfirande som kommer att anordnas på söndag. Jag har en del att stå i med andra ord.

Av sabina hedlund - 9 juni 2010 17:51

Rätt härlig onsdag!


(Kortfattat)

På engelskan blev vi fastbundna där vi skulle försöka kämpa oss loss. Ni vill inte veta hur det gick.

På hotellen snackade vi betyg, och där låg jag bra till. 

Efter det hade vi ett 2,5 timmes hål pga inställd lektion, då gick vi till närmsta affär för att köpa glass.

På matlagningen fick vi städa köket och på bakningen fick vi göra en varsin (halva) tårta.

Här är min!

  



Btw

Efter en hel del bugningar och falska valpögon kunde vi tillslut övertala lärarna om att ställa in morgondagens alla lektioner. Och som dom föll för det!

Jag är alltså ledig i morgon, och på fredag åker jag till sandviken för att kolla på brorsans student. Med andra ord har mitt sommarlov redan påbörjat.

Det är rätt skönt!


Förresten har jag en överraskning som jag måste berätta, men det får ni veta på lördag. Just nu måste jag hålla det hemligt.


Schhh!

Ovido - Quiz & Flashcards