sabinahedlund

Alla inlägg den 8 juni 2010

Av sabina hedlund - 8 juni 2010 20:02

Skoldagen var tråkig. Skön, men ack så tråkig då vi bara fick sitta på lektionerna och göra ingenting. Och då menar jag verkligen ingenting. Ändock blev jag något gladare då jag fick tillbaka mina 100 kronor som kompensation av skåpnyckel. Dessa pengar utlovade då en stor, guldig och efterlängtad glass i sommarvärmen. Härligt.


Efter kvällens orienteringspass är jag så gott som död, inte helt, men nära. Därför kommer tv:n vara satt på kanal 5 resten av kvällen där Ugly Betty - Ullared - Couger town - Christine kommer att visas.


Det gillas!

Av sabina hedlund - 8 juni 2010 06:45

Tanken att jag måste infinna mig på skolan 90 minuter tidigare än vanligt gör mig ursinnig. Och av vilken anledning? Lämna in skåpnycklarna? Ni förstår, på den här skolan kan man inte lämna in nycklarna till sina kontaktlärare bara sådär. Nej, man måste vid något speciellt tillfälle (i mitt fall 08:15 på morgonen) lämna in den hos nån jävla policy som står och tar emot dem vid skåpen. Så jag måste närmare bestämt åka tidigt som faen till skolan när jag har sovmorgon för att lämna in ett par nycklar och sedan gå runt och vänta i 90 minuter på att nästa lektion ska börja?!


Vilket skämt!

Ovido - Quiz & Flashcards