sabinahedlund

Alla inlägg den 4 september 2009

Av sabina hedlund - 4 september 2009 17:23

dagens tävling gick i den fryskalla, småregniga norberg. stelfrusen och kall står man där och skakar då tanken plötsligt slår mig, " va fan gör jag här?!". ja det kan man verkligen undra. här kunde jag välja mellan min varma, sköna, stenhårda säng och en orienteringstävling sent på kvällen i regn och rusk. och vad väljer jag?! idiot! och det gick inge vidare med orienteringen heller, bommade redan första kontrollen. hittade en annan kontroll, och sprang vidare ut på en stig då jag insåg att jag hade sprungit för långt. i 10 minuter står jag där på stigen och funderar på om jag ska springa tillbaka och ta kontrollen(genom mossa och grönområde) eller om jag ska fortsätta med orienteringen som om inget hade hänt. jag väljer nr 2! jag drar vidare och hittar andra kontrollen utan problem. tredje kontrollen var däremot lite svårare, speciellt när man letar på fel hygge(!) det var droppen så jag började vandra tillbaka till TC då jag plötsligt såg sötnosen hanna komma gåendes, hon ville ha lite sälskap runt banan och såklart följde jag med, även fast jag var ej godk. men det gjorde inget, det var väldigt mysigt med en liten kvällspromenad i regnet ändå(i 1,5 timme).

hanna:)<3

sälskapet hanna:)<3

Av sabina hedlund - 4 september 2009 16:54

idag på serveringen fick vi lära oss lite om bord och stolar. väldigt viktigt att kunna när man jobbar på restaurang ska ni veta! idag serverades det även den godaste maten som skolan har att erbjuda nämligen pizza. härligt att vakna till känslan av att äta pizza till lunch...mmm. men sen kommer man ju på att vi inte har lunch på fredagar(!) så vi fick gå in i köket och laga vår egen mat. denna gång blev det fisk. och oj så mycket fisk. medans alla sitter i matsalen och tjockar pizza, sitter vi och petar på fula, vita fiskar. men jag är inte ett dugg avis. fisk är iaf nyttigare, så det så! och dessutom fick vi tårta till efterrätt, ha! den du!


nu sitter jag här ensam vid datorn och är fortfarande hungrig efter den "tråkiga" lunchen jag har tvingat i mig. men det fixar vi till med en liten repris på tacos till middag, och på det sätter vi en härlig orienterigstävling sent ikväll som kommer fylla hela norberg med juleljus.


hare gött!

Ovido - Quiz & Flashcards