sabinahedlund

Alla inlägg den 27 januari 2013

Av sabina hedlund - 27 januari 2013 06:51

Igår var det den australienska nationaldagen och vi firade den på en partybus som tog oss runt till 5 olika barer här i Cairns. Med lekar som utspelades vid varje bar blev det väldigt underhållande och roligt. Det som toppade var nog ändå att all personal från work and travel (från Sydney) var på samma buss som oss. Det var som att ha sina lärare på en och samma fest. Pinsamt. Vi var tvugna att uppföra oss. Likaså för dom. Men så blev det ju inte. Som tur var hoppade dom av vid tredje baren. Kände nog att alkoholen tog över för mycket och inte ville göra bort sig. Stackarna. Kom enda upp till Cairns för att slippa alla WTC-ungdomar, och så står vi där.


Det värsta utav allt här uppe i Cairns är nog vädret. Det ska egentligen bara regna eftersom det är regnsäsong men det är bara sol. Det kan låta härligt tycker ni men med tanke på att jag har bränt mig - ordentligt dessutom - blir det inte lika kul. Det var i förrgår när vi solade och tog ett bad (ja, vi har pool på vårat underbara hostel) som jag märkte hur sjukt stark solen är. Och när vi satt på busstaket igår var det bara tortyr.


Imorgon ska vi ut på barriärrevet och hitta Nemo. Det kommer säkert att börja regna och storma -Titanic style- bara för det. Jag svär.

Ovido - Quiz & Flashcards