sabinahedlund

Alla inlägg den 26 augusti 2012

Av sabina hedlund - 26 augusti 2012 18:21

Såhär när jag numera glider fram på räkmacka spenderas allt för många timmar sittandes framför TV:n och datorn. Idag såg jag reprisen av Skavlan som möter Justin Bieber och visar lite småsnuttar från hans konsert i Oslo. Jag måste bara säga; tjejer, tagga ner för fan. Ni skämmer ut er själva!


Det finns två olika kategorier som man kan dela upp fans i. Vi har de normala "klappa i takt och hoppa glatt"-fansen som liksom utgör standarden och som den här framgångsrika och attraktiva personen åtminstone kan hantera. Men så har vi de där "OH MY GOOOOHHHHOOOOOOOUD!!!!!!!!!!!!!! IIIHHHHHHHH JUSTIN BIEBER TOG PÅ MIG!!!!!!!!!!! AAAAAHHHHHHHHHAAAA!!!!!!!!!!!!!! JAG SKA AMPUTERA MIN ARM, RAMA IN DEN OCH SÄTTA UPP VÄGGEN SÅ ATT DET VARAR FÖR EVIGT!!! ÅHHHÅHH JUSTIN <3<3<3<3<3<3<3<3" -fansen. Dessa som står längst fram på konserterna och gråter bara av blotta åsynen. Dessa som kan brotta ner flera livvakter samtidigt som dessutom väger 5 gånger mer en dem själva. Dessa som fyller upp  deras resterande tomma ytor på rummet med affischer, tröjor och dylikt. Dessa som går runt och fantiserar och verkligen tror att dem en dag kommer gifta sig med honom.


Visst. Han må vara världens mest framgångsrika och snyggaste person som någonsin existerat. Men i slutet av dagen är han bara en vanlig människa med talang, precis som alla oss andra. Så alla galna fans; Get a grip. Ni kommer aldrig få honom.

 

Ovido - Quiz & Flashcards