sabinahedlund

Alla inlägg den 25 augusti 2012

Av sabina hedlund - 25 augusti 2012 22:28

Jag har försökt att lägga upp något av en reseplan som kan komma att behövas när jag anländer "down under" . Jag har uteslutit norra, västra och södra Australien och har inga planer på att besöka samtliga alls då det till största del består utav öken, kyligare klimat och låg befolkningstäthet. Det känns nästan fel att utesluta halva landet sådär, man måste ju självklart ta vara på tiden och se så mycket som möjligt av det, men återigen, det är bara en reseplan och man vet aldrig vart jag hamnar. 


Jag vill helst vara inom staten New South Wales när jag ska jobba för där finns det mycket av allt. Dessutom har jag nära till huvudkontoret i Sydney om något oväntat skulle hända. De huvudsakliga städerna jag vill besöka eller kan tänkas bo i är; Sydney, Melbourne, Canberra, Byron Bay, Brisbane och Gladstone. Jag funderar stark på att ta med mig en sovsäck och vandra längst med hela östkusten och de stora barriärrevet. Det vore väl en upplevelse?

 


Jag ska såklart utöka min reseplan ytterligare när jag har fått tillgång till en arbetssida som visar alla tillgängliga jobb och billiga boenden i Australien. Då kan jag planera mer exakt vart jag ska ta vägen när jag kommer dit. 


Jag avslutar med Sons Of Midnight som, tro det eller ej, kommer därifrån och därmed är so freakin' awesome mate!


Ovido - Quiz & Flashcards