sabinahedlund

Alla inlägg under juli 2009

Av sabina hedlund - 19 juli 2009 18:53

första etappen och jag startade sent, skönt med lite sovmorgon!:) efter en yoggifrulle bar det iväg till TC för att individuellt inviga sin första etapp på o-ringen 2009 i eksjö. efter att ha "joggat" nån kilometer till start, var det dags att ta sig an banan bestående av många stigar och höga åsar. såklart blev det ett antal bommar i början, men det var bara att bita i det sura äpplet och tjura sig genom resten av skiten. jag kom i mål lite smått besviken, men fick även höra att det inte hade gått så bra för andra häller. jag slutate iaf som 141 av 169, just då brast mitt mål att komma under 100 varje dag.surt

Av sabina hedlund - 18 juli 2009 15:39

idag var det dags för den årliga invigningen av o-ringen+milko-stafetten. efterlängtade martina hade äntligen kommit och vi drog iväg till scenen jagade av en hel orkester. vi kommer fram och ser världens snygging som står och sjunger, desperat börjar åsa, theresa, amanda och jag skrika som galningar, alla andra glor på oss som om vi är knäppa men so what?! vi står där helt förtrollade, när det helt plötsligt kommer upp en gubbe och förstör allt. han börjar snacka om en massa skit och ingen lyssnar. sen kommer han ture svantesson, svante turesson eller va fan han nu heter, och börjar sjunga. jättttevackert!o___0. efter ett tag var det dags för milkostafetten (äntligen börjar det hända något) på första sträckan var det ingen mindre än janne som drog iväg med världens fart, alla vi västmanlänningar står och hejjar och skriker, så högt att vi typ överröstade speakern. hihi opsi!;) janne kommer in och växlar vidare till melina, vi andra fortsätter skrika som galningar och blir typ döva av rasmus gastuta*host*. melina kommer in och har plockat en massa placeringar, hon växlar vidare till andreas, som oxå springer på bra, och så slutligen drar johanna iväg på sista sträckan, hon gör att kanonlopp och västmanland slutar på en 12:te plats. en mycket bra placering! vi drog tillbaka till campingen för att ladda inför morgondagen, i hopp om att göra ett kanonlopp


Av sabina hedlund - 17 juli 2009 15:04

efter en 5-timmars lång bilresa, bestående av musik, långa sovstunder och ett antal kisspauser, kommer vi fram till eksjö,"o-ringen staden". då var det dags igen. leriga åkrar, smutsiga kläder, skavsår, bajamajor, ett liv utan el, dvs o-ringen. efter att ha parkerat husvagnen och spikat fast tältet, drog vi turister iväg för att bada i steeeekar vädret. mycket uppfriskande på en sån varm dag! efter det svalkande badet var det dags att kolla läget, så vi drog in till o-ringentorget, köpte biljetter till spexet(GRIS),"avnjöt "ett par sia glassar(äckligt!), och satte oss senare på ett par campingstolar och glodde på alla nykomlingar. mycket humor på o-ringen!;)

Av sabina hedlund - 16 juli 2009 17:36

Ja, imorgon drar jag iväg till eksjö för att springa o-ringen(söndag-fredag), och det kommer bli kanonkul! Efter o-ringen drar jag vidare till västkusten, och jag vet inte riktigt när jag kommer hem. Men jag lovar att skriva om allt som hänt under mina fantastiska veckor på sommarlovet då;) Nu ska jag fortsätta att packa...Jag hoppas verkligen jag får med mig allt.


Vi hörs!

Av sabina hedlund - 15 juli 2009 23:14

Idag fyllde min nuvarande 13-åriga lillebror år, och det började med att mamma kommer in och väcker mig halv åtta på morgonen(!), bara för att vi ska kolla när han öppnar sina presenter. hmm jag vet! familjen hedlunds normala liv! efter att han öppnat alla paket kunde man äntligen få krypa ner i sängen igen, för några extra timmars sömn. sen var det dags att gå upp igen och fixa iordnig till "kalaset", halva släkten kom(inte) och blablabla. ja, ni vet ju själva hur det är på födelsedagar. skiittråkigt!


aja nu sitter jag här(kl.23.40) vid min älskade dator och väntar på att harper´s island ska börja.


sleep tight!

Av sabina hedlund - 14 juli 2009 22:37

idag blev det lite packa till o-ringen, det är en massa grejer som ska med eftersom jag inte kommer hem på flera veckor, ska ner till västkusten+U10-mila efter o-ringen. det blev oxå lite bak, eftersom lillebror fyller imårrn och då blire att tjocka en massa tårta:)

Av sabina hedlund - 12 juli 2009 11:53

dagens tävling taggades med en tallrik naturell yoghurt, flingor och typ 100 liter socker(mMmm...). alla var redo för dagens jaktstart, även fast några kände en del nervositet lite här och var. jag själv som vart ej godk. på båda tävlingarna kunde känna mig lugn över att få starta sist i min klass(första start gick 10.15, och jag startade 11.17!xD) ut på banan drog jag iväg bombsäker på att det skulle gå sämst idag också. men jag sprang på ganska bra, tog några placeringar och fick ett bomfritt lopp på tiden 47.07(vinnarens tid behöver vi inte nämna!x). ganska nöjd blev jag även när jag fick höra att jag bara var ca 8 minuter efter martina(hha kooooo....lt, som jag och åsa brukar säga!x) efter tävlingen väntade en 6-timmars lång resa hem igen. och som gräddet på moset toppades dagen med en efterlängtad kebabtallrik!


sammanfattningsvis så var det här lägret såklart bäst! med det bästastaste orienteringsfolket från västmanland!

Av sabina hedlund - 11 juli 2009 00:33

idag blev det ännu tidigare morgon än igår, även fast jag hade sovmorgon,(hum...martina!x) eftersom första start gick vid 10.00-tiden efter en trött morgon med trötta orienterare skulle man ut på banan för att försöka sig på ett bättre resultat. efter ett hyfsat lopp fram till den näst sista kontrollen så är det ju klart att man ska börja bomma(letade på fel punkthöjd) och då blev jag rent utav rosenrasande så jag struntade i den där jävla kontrollen och blev ej godk. idag också! kan bara säga att jag HATAR halland! aja efter tävlingen fick man iaf lite tröst med att åka till ullared och shoppa! på kvällen blev det ännu mer fotboll, kubb och grillat till middag!:)

martina och jag misstolkade bilden lite!xD
Ovido - Quiz & Flashcards