sabinahedlund

Alla inlägg under juli 2009

Av sabina hedlund - 31 juli 2009 12:27

idag drog vi till en camping i Ed där vi parkerade husvagnen ännu än gång. vi kasta upp tältet och käka käk, för att sedan sätta sig i en bil igen med 2 inte så erfarna grabbar. vi åkte fel ett antal gånger.som vanligt! men efter att ha åkt runt i hela svergie, hittade vi tillslut. vi anländer till en stor åker i tranemo city. årets U 10-mila. vi släpar bagaget till vårt blivande hem. militärtältet! där mysiga 12 personer+ledare ska få plats. aja man kan ju ändå inte sova nåt så det spelar ju ingen roll. vi går runt och kollar läget på TC när man får höra att idol robin(b) står och sjunger. är det typ bara jag som tycker han är snygg eller!? medan alla andra står med ryggarna vända mot han står jag desperat och tar kort. är det ngt fel... är inte han typ känd?! aja vi drog vidare och kolla in nokarna martina och rasmus som nu mera hade blivit kkok:are. hah dom passade inte alls in i våran klubb måste jag säga!x)

vid 22.00 tiden var det dags att sova, för att palla med den tidiga morgonen, men det blev inte tyst i tältet förrän vid 22.30 *hooost*, och typ en timme senare somnade jag, och vaknade lite då och då av den frustrerande kylan. klockan 02.15 blir man väckt av hela högen för att vi ska kolla janne när han startar. stelfrusen och trött pallar man sig upp, och ser på starten. martina och jag drar då vidare till växlingen och kollar där när janne skulle komma. det tog ett tag. men sen kommer han ett bra tag efter täten, då får jag värma upp med martina som skulle ut på nästa sträcka. janne kommer in till växlingen och ger kartan till en inte så nervös martina, som drar iväg i mörkret. på nästa sträcka var det dags för melina, och då passar jag på att ta min frulle som bestod av 2 risifrutti.yammmi när melina sen drar ut, så gör jag mig iording för att sticka ut på nästa sträcka. jag får sälskap av mitt träd(martina) ända tills jag startade. melina kommer in och växlar till mig ungefär vid 05.20, strax innan damernas masstart, tur att jag slapp bli nertrampad av dom. jag drar ut på en bana på 4 km med mycket kuperad terräng, och gör att stabilt lopp, med några småbommar, jag kommer i mål och växlar vidare till rasmus. lite senare får jag reda på att jag hade blivit ej godk. dom sa att jag hade missat en kontroll, men jag var 110% säker på att jag hade tagit den. vi gick för att kolla upp det, och jag hade tagit kontrollen men den där jävla enheten jag stämplade vid var typ paj. så hela vårt lag blev ej godk. Megasurt! aja alla andra drog ut på sina sträckorna, och sist startade nicke som fick ta en senstart, och kom i mål ngn gång på morgonen. vann gjorde såklart stora tuna. inte så förvånande! revanch next year!

Av sabina hedlund - 28 juli 2009 12:17

idag var det dags för simon att springa sprint SM, så vi palla oss in i strömstad för att kolla på.


på kvällen blevre räkfrossa!:)

Av sabina hedlund - 25 juli 2009 12:04

slut på årets o-ringen och vi drar vidare till strömstad. där blir vi bosatta på en camping, där det svämmar av norrmän. varför strömstad? inte fan vet jag, jag åker bara med och ser vart jag hamnar. aja nu är det bara att sitta och slappa fram till 10-mila.

Av sabina hedlund - 24 juli 2009 00:34

sista etappen, jaktstart! eftersom det inte hade gått bra alls under mina dagar på o-ringen så fick jag starta bland dom sista, jag tog det då ganska lungt på banan eftersom jag ändå skulle komma på en dålig placering. ingen idé att ta ut sig i onödan. det här året gick det mycket sämre än förra, men nästa år kommer det gå bäst!


på kvällen blev det långbord. och medan typ alla gick och roade sig på 6:te etappen satt vi nördar vid scenen, mysade och dampade loss!;D ett bra avslut på o-ringen 2009!

Av sabina hedlund - 23 juli 2009 00:00

dagens bana var väldigt kort och lätt, och ändå ska man bomma! typiskt! mitt mål var iaf att komma under timmen, och det gjorde jag oxå! fick 59.53, haha under timmen vare!


efter tävlingen var det dags för bad, så vi cycklade ner till sjön och "badade", efter en stund säger martina att vi ska till ett annat bad, för att alla andra är där, men det var väl "jultomten"(pontus) hon syftade mest på. så då drog vi iväg på cycklarna, och jag fick skjutsa amanda på hennes mini mountainbike, SKITJOBBIGT! och då påstår martina att hon kan vägen, men vi åkte typ runt i hela eksjö och letade. efter några tusen mil kommer vi äntligen fram, men då är det såklart att "jultomten" ska åka hem, vi hade alltså cycklat dit heeeeelt i onödan! plötsligt kommer vi på att vi inte hade ätit lunch än och klockan var typ 15:00. så vi begav oss iväg till närmsta affär där det köpptes plättar och sylt, mums! jag och martina satte oss ner på en handuk mitt på ett öppet ställe i sällskap av johanna och började mumsa plättar. inte skumt alls!;)

Av sabina hedlund - 22 juli 2009 23:44

idag var det vilodag, skönt! då drog vi ner till stan och checkade in nya tights, fett snygga! Vi drog vidare och hamnade vid en lekpark, där vi blev 10 år yngre, kul att återuppleva allt man gjorde när man var liten!:D sen drog vi till martina, käka lite jordgubbar och hade väldigt trevligt!

Av sabina hedlund - 21 juli 2009 22:52

dagens etapp gick på samma ställe som igår, dvs att jag fick cyckla igen + att jag hade tidig start. Idag skulle man ta sig an en bana på 4 km med måttlig till stark kupering, hmm passande för sega människor! tog dom första kontrollerna ganska bra, sen börja jag bli väldigt trött, benen kändes som betong och koncentrationen var på noll!, det gick helt enkelt inte!skitskitskit! aja skönt med vilodag imårrn!


på eftermiddagen/kvällen drog vi iväg för att kolla in sprinten, lite utråkad satt man där och väntade på att spexet skulle börja, då drog jag, johanna julia, samuel och gurra iväg för att kolla på det, den var SKITBRA! fem av fem toasters!:)

resten av natten satt vi och mysa i sovsäckar framför storbildskärmen som visade en animerad dockfilm, jätteskum och skitläskig!:s 




Av sabina hedlund - 20 juli 2009 19:08

fick en sen start idag också:)lovely! och då tänker man såklart " idag kan det bara gå bättre!"...heh skulle inte tro det va, utan min tanke va mera "palla cyckla till TC och tillbaka!". TC var 3 km längre bort, och då va man ju tvungen att cyckla(!) då tanken slår mig "fan va skönt det skulle va med eldrivna cyckar!". ja, en sån skulle man ha;). tillslut kommer vi fram till den största cyckelparkeringen jag någonsin sätt, inklusive cyckelvakter! (sånt har man aldrig upplevt förut) aja,på TC fanns det inte så mycket att göra, så jag drog iväg till start nästan dirrekt. lite kortare var det idag, men banan var 4,3km(!!) jag drog ut på banan och bommade första kontrollen, när jag hittade den såg jag att agnes hade kommit ifatt mig (hon startade 3 min efter mig) och då blev jag skitförbannad så jag sprang med henne ända till 5:an då hon sprang ifrån mig,  resten av banan klarade jag ganska bra med några småbommar, och jag blev 110 , bättre än igår iaf! 

Ovido - Quiz & Flashcards