sabinahedlund

Alla inlägg under november 2010

Av sabina hedlund - 22 november 2010 22:00

Av sabina hedlund - 22 november 2010 20:33

I morse hade jag matteprov. Det gick ovanligt bra faktiskt, så jag är nöjd.

Förutom detta har vi även börjat med företagsekonomin igen som förövrigt har haft uppehåll i 4 sköna veckor. Finns det något som är värre än matte B så är det företagsekonomi. jag hatar det och fattar ingenting.


Ska strax försöka komma en bit på boken Holes. Tacka Gud för att den finns på film! Ändå ska jag försöka att vara pålitlig och läsa igenom den, utan fusk.

Får se hur det går.


Imorgon är det dags för Culinaren igen.

Blä för mat.

Av sabina hedlund - 20 november 2010 18:20

Tro det eller ej, men idag har jag inte bakat. Faktiskt. Jag har inte gjort så mycket annat heller, förutom att byta däck på bilen då. Och sladdat runt lite.


Nu sitter jag framför Harry Potter och de vises sten samtidigt som jag mumsar på supergoda jordgubbar (jag är ju ett sånt stort fan). När pappa kommer hem från jobbet blir det smörgåstårta. I'm lovin' it!

Av sabina hedlund - 18 november 2010 17:57

Det var fullbokat på Culinaren idag, eller mer än så. Ca 90 gäster sammanlagt. Detta ledde förstås till mycket stress samt halshuggning för min del, och tro mig, det blev många. Jag hatar att laga mat. Okej?

Tillslut fick jag nog och rymde in till kallköket och bageriet. Där stod Erika&company och gjorde "knäckflarnskålar", till en beställning på 55 pers. Eller snarare försökte göra knäckflarnskålar. De gick nämligen bara sönder när man skulle "böja" dem, och tjejerna hade provat 6 olika recept. Jag bestämde mig för att ge en hjälpande hand, och efter att de hittat det bästa receptet, fick vi tillslut fram 55 flarnskålar. Det var lite finurligt, men det gick ändå.

...Och jag säger som tjejerna:

Jag vill aldrig mer se något helvetes, jävla flarn igen.

 

Nu ska jag plugga på engelskan som är tills imorgon, kanske lite matte också, om jag orkar. Vilket är mest osannolikt.

Puss.

  

 


Av sabina hedlund - 15 november 2010 15:22

Jag har fått möjligheten att vara på Bivur istället för Culinaren. Nu gäller det bara att bestämma mig. Visserligen tycker jag att det är kul att vara på Culinaren och skämta runt med alla i klassen, men jag tycker inte om att laga mat och verkligen inte att servera. Då kan Bivur verka som det perfekta valet för min del. Men tanken att jag måste gå upp vid 3-4 på morgonen låter inte sådär jättelockande. Jag tror nog ändå att jag ska ge det ett försök.


Vad har jag att förlora liksom?

Av sabina hedlund - 14 november 2010 22:43

Ska snart stänga av julmusiken och lägga mig.

Måndag imorgon. Hatar måndagar.

Värsta lektionerna, värsta tiderna på dygnet. Värre än värst. Blä.


Nog om det.


Puss och god natt.

  

Av sabina hedlund - 14 november 2010 22:00

Tro det eller ej, men jag har faktiskt ägnat helgen till att vara hemmafru och städa halva huset. Nu när jag tänker efter så måste det vara något allvarligt fel på mig. För vilken tonåring går runt och städar (frivilligt) när de har ett helt hus för sig själva och kan göra in princip vad som helst? Nu gick ändå inte att göra något storslaget eftersom jag hade hunden hemma. Men ni fattar grejen, det ser inte ljust ut.


Övervåningen blev ändå i toppskick för att vara ett "ruckelbo".

 


Jag har gått flera vändor i huset och flyttat saker med millimetersavstånd fram och tillbaka. Haha, jag är en riktig perfektionist, och en knasig sådan.

Av sabina hedlund - 14 november 2010 20:49

Min hund är smart och verkar förstå vad som händer när man tar fram en kamera och trycker på en knapp. Antingen har han dåligt själförtroende och inte vill synas på kort, eller så tycker han bara om att jävlas. Om det sistnämnda är fallet, gör han det bra.


  

  

  

Ovido - Quiz & Flashcards