sabinahedlund

Alla inlägg under augusti 2010

Av sabina hedlund - 21 augusti 2010 19:11

Idag provade jag att göra tårtor med olika smaker för att se vilket som passade bäst ihop med den enormt söta sockerpastan. Provade även att lägga upp dem på olika sätt för att se vilken design som passar bäst till G-farmors begravning. Slutsmakerna blev en slags vanilj/äggkräm tillsammans med hallongrädde. Dekorationen kommer bestå utav kallablommor och noter (noterna var ett önskemål eftersom G-farmor älskade att spela piano. Jag ska nog fixa fram något.) Hur den slutliga tårtan ser ut får ni se om ett par veckor, så länge kan ni vila ögonen på dessa söta ting.

          


Av sabina hedlund - 19 augusti 2010 16:05

Mindre skönt att vakna till tanken om att övriga ungdommar i Sverige förmodligen ligger kvar i sina sängar och har sommarlov. Det är inte att klaga, det är att inse fakta.


Dagen har åtminstone varit kort. Vi kom, vi träffades, vi pratade, vi gick igenom, vi gick hem. Allt detta inom loppet av 1 timme och 45 minuter.


Bara så ni vet liksom.

Av sabina hedlund - 18 augusti 2010 16:15

Spetspennorna är trimmade, mapparna är framplockade och avdammade, hemnycklarna är hittade, skoluniformen vilar struken och fint på sängkarmen och jag känner av en nära-döden-fealing i kroppen. Om 16 timmar står jag där, framför sal 112, och inväntar läsår 2.


Kan det bli mer dramatiskt?

Av sabina hedlund - 18 augusti 2010 11:24

Finns det något jag älskar så är det att få/se människor skratta och även göra det själv för den delen. Det är de små momenten som jag uppskattar mest här i livet. Därför är det bästa jag vet att sitta och titta på bloopers på mina favoritskådisar, det får en verkligen på gott humör!





Av sabina hedlund - 17 augusti 2010 21:22

Jag måste erkänna att jag inte alls vill börja skolan igen. Blotta tanken om att jag måste återgå till lektioner, läxor, prov och vad mer skolan inkluderar gör mig bara så sjukt trött! Det ända jag ser fram emot egentligen är att få träffa vissa personer. That's it!


Nej, jag vill börja jobba, skaffa ett liv, och vill inte ha några dumma betyg för att bevittna det. Egentligen är det rätt idiotiskt, att visa sina egenskaper genom betyg istället för sina verkliga talanger. 60% av allt mitt skolarbete är helt irrelevant, och jag kommer inte ha någon nytta av det i framtiden, tro mig.


Jag ska ta min farbror Thomas råd, köpa en marmorplatta, bygga om ett rum i källaren till en chokladfabrik och göra egna praliner, bara till att börja med.

Det är lagligt, så why not?


Imorgon ska jag vila ut riktigt ordentligt på min sista sommarlovsdag, innan skiten börjar igen.

Av sabina hedlund - 17 augusti 2010 16:40

Av sabina hedlund - 17 augusti 2010 15:08

Vi hjälpte min 8:åriga lilla kusin att fixa facebook när han var här och nu är han helt besatt av det. Faktum är att han skriver exakt som han pratar och man fattar liksom ingenting.


  

  

  

  

  

  

  


Fattar ni dilemmat?

Av sabina hedlund - 15 augusti 2010 20:05

Orkar inte skriva den här gången, så bilderna/videoklippen får tala för sig själva! PÖSS.

               




  

Ovido - Quiz & Flashcards