sabinahedlund

Alla inlägg under augusti 2009

Av sabina hedlund - 16 augusti 2009 20:54

idag kom min älskling martina och bosatte sig här i köping, vilket var mycket uppskattat av lilla mig:)

vi börjar vår resa med en rundtur i huset som avslutades vid fikabordet(förätten), gottigotti:), vi vandrar vidare till nyckelberget och glor på den där allsången, men drar så fort sanna nielsen kliver upp på scen. nästa hållplats, donken(varmrätten)! på donken möter vi johanna och niclas som joinar vårat käkande. hamburgare på kakor, är bara bäst! men man måste ha en efterätt också vilket innebar att vi drog till big inn och köpte en massa godis(och åkte barnbil). hah det borde nog räcka för en ät-dig-fet-kväll;)

på kvällen ägnade vi vår tid i jacuzzin och bastun, och glodde senare på big momma house tillsammans med 10000 liter godis. en bäst dag med en bäst martina!

Av sabina hedlund - 15 augusti 2009 11:41

som sagt så är det simons födelsedag idag och den inleder vi med en tidig morgon för öppning av paket, för att senare få krypa ner i sängen igen och sova. men det varade inte så länge, var tvungen att gå upp och göra iordning tårtorna, vilket tog sin tid. nu var det mycket som skulle göras. allt från 13 till 19 personer kunde komma. och vi var sent ute. men vi hann med allt tillslut och ynka 17 gäster kom på besök. vi har nog aldrig fått så mycket folk att beträda vårt hus förut. men allt blev bra och alla fick plats. btw tårtan blev en stor succé, även fast det blev krångel med tårtbotten. efter fikat drog vi alla kussiner och gjorde vadsomhelst för att slippa sitta instängda och lyssna på vuxenprat. blev lite nintendo, prat, och wii, och för första gången fick man höra en 3:åring säga "har du fuckat den?!".hehe.

 sen var det dags för alla att åka hem, och kvar blev jag med att städa mitt rum till martina kommer imorgon


kommer bli great!:D

Av sabina hedlund - 14 augusti 2009 21:19

nu har jag hållt på exakt hela dagen! från klockan 08.20 till 21.00


det började såklart med solskolan där vi hade en linjeorientering med stationer. ganska kallt och ganska långtråkigt. men efter ett antal jäspningar och godisutelningar fick man äntligen åka hem, då var det dags för bakning. 18 sorters kakor! ehhhh... glöm det! bakade 2 sorter och 1 tårtbotten, sen dog jag. jag har iaf en fett bra idé på hur jag ska dekorera min tårta. ni skulle bara veta!;)

efter att jag hade dött kom mina kussiner stephanie och lance, sen kom(göteborg) kussinen kevin och morbror petrus, lite oväntat men ganska kul för jag har inte träffat dom på flera år nu. vi hade väldigt trevligt!:)

på kvällen fick jag ställa mig och göra kvällsmat, pizza! det tog några timmar men det smakade bra tillslut.


kan jag få en lång härlig sovmorgon nu eller?

näe!

imorgon fyller ju simon år och du är vi tvungna att palla oss upp tidigt som faen för att ge han presenter(!)

och sen kommer typ hela släkten på "kalas", och då måste man ju fixa iordning till det + att jag måste städa rummet till martina kommer, tro mig alla som kommer in kommer knappt ut!


ska vi byta liv?

Av sabina hedlund - 13 augusti 2009 21:35

dagens kommentar:

"sabina är smart"


drog iväg till nyckelberget idag och orienterade med alla ungar. stannade kvar vid lekparken och hade väldigt skojj. när vi hade gått tillbaka till IKW fick vi se axels version på hur man använder ett kreditkort. jag säger bara haha, mer behöver ni inte veta!;)


jag har kommit på en väldigt bra idé! istället för att göra 7 sorters kakor till simons födelsedag, så ska jag göra 18 sorters kakor. det är ju inte varje dag man fyller 18 liksom!;), jag är på god väg ska ni veta, efter dagens bak har jag kommit upp i 12 sorter, det betyder att jag bara har 6 sorter kvar, och det måste bakas imorgon.

wish me luck!


det här är helt otroligt! om exakt en vecka börjar jag gymnasiet. fan! jag vill verkligen inte! finns det något jag hatar här i världen så är det att träffa nytt folk. jag är ju inte speciellt utåtriktad av mig, vilket innebär att jag kommer få många problem! shitshitshit!!!

jag ska nog gå och dö nu!


Av sabina hedlund - 12 augusti 2009 13:03

3:dje dan på jobbet.


sammanfattning:

johanna och jag går runt banan och sätter ut kontroller - jobbigt!

jag får gå runt banan igen med två tjejer som var mer intresserade av blåbär - jobbigare!

vi går banan igen och tar in kontrollerna - jobbigast!


vi avslutar med en älg!;)


ikväll blir det tyvärr ingen ultralång för mig. dels för att jag inte pallar springa så långt och dels för att jag inte orkar vara ute i flera timmar och virra.

så ni får försöka att klara er utan mig(som om det kommer gå så bra!x)

hehe lycka till iaf!:)





Av sabina hedlund - 11 augusti 2009 21:40

återigen har man tvingat sig upp ur sängen för sin andra dag på jobbet. 2 down, 3 to go! dagen bjöd bland annat på lite stjärnorientering(för barnen)i den myggkära johannesdalskogen, där det demostrerades mer än orienterades. "vi demostrerar, växter är bra!", "du kan ju inte springa på gräset, det har ju också känslor!" ehm...jaa precis! bortifrån stjärnorienteringen har det varit mycket spännande att glo på en mygga som suger blood från mitt finger. väldigt faschinerande! sen blev det lite vaniljbullar till fika(som jag hade bakat. applåder,applåder:) barnen fick 1 och ledarna 4, hehe rätt ska va rätt!;) solskolan avrundades med lite sendragsstaffet innan de fick gå hem.


som om jag fick vila när jag kom hem då? nääe, för då skulle man vandra till stan och köpa present till brööööchan som fyller år på lördag. eighteen, en häärlig ålder!


ska se om jag överlever ännu en dag med dessa barn,

may god be with me.

Av sabina hedlund - 10 augusti 2009 21:33

nu är jag väldigt trött ska ni veta.

Dagen började med att jag var tvungen att palla mig upp mycket tidigt, för min första dag på jobbet(ledare på solskolan). tre timmar om dagen i en vecka med en massa ungar(+ att jag har mina kussiner att ta hand om på"fritiden"). kanonskojj, speciellt när man får höra kommentarer som "du springer ju som en jäävla kärring" och "dina lår är så dallriga så att det går att sutsa på dom!"*stuts stuts*. ja, nog förstår ni mig hur roligt jag har:) resten av dagen spenderades till att baka vaniljbullar till dessa små kids, jag har precis slutat och klockan är 21:46.


sova kanske?


btw Martina ska sova över på söndag!!:D<3*supersmile"

Av sabina hedlund - 8 augusti 2009 21:48

ja, vad ska vi säga om det här då?...

Kan börja med att dagens tävling var helt katastrofal. Utan att vara så speciellt uppvärmd skulle man ut och lunka på en 4,4km lång bana.

De första kontrollerna gick väl hyfsat, utan några större misstag. Men tänk er att vara ute och löpa på en av sveriges varmaste dagar. Inte speciellt trevligt. Det innebar att min hastighetsmätare gick från 100 till 1 km/h.

mhm gilla läget kallas det!


" - fafan håller jag på med egentligen?! orientering, varför orientering? jag har aldrig varit bra och kommer aldrig bli bra. Jag kan väl lika gärna lägga skiten på hyllan och sluta med det här nu. jag pallar inte längre!"


tonight is the night, kebabafton!

Ovido - Quiz & Flashcards