sabinahedlund

Alla inlägg den 31 augusti 2009

Av sabina hedlund - 31 augusti 2009 14:33

helgens dm tävlingar arrangerades i lilla kolsva och gick ovanligt bra faktiskt, eller ja, det gick i alla fall bra på lördagen. på söndagen var jag ovanligt taggad(pga att jag körde lite omvänd psykologi med martina) det gick ganska bra i början men sen blev det lite dåliga vägval och småbommar på slutet. mitt mål var att komma under timmen, och jag hade klarat det om jag inte hade missat den näst sista kontrollen!surt.


eftersom jag är ledig på måndagar, och mamma med för den delen(!) så får jag göra en massa hus sysslor istället, därför har dagen spenderas med att plocka äpplen och klippa gräsmattan. efter att ha spenderat några timmar med att klippa gräset så blir man(iaf jag) lätt hysterisk. så jag slängde iväg gräsklipparen och började störtgråta. jag vet! jag är lite skum av mig.


nu har jag en massa läxor att göra eftersom den här dagen egentligen är en "hemmastudiedag", och jag har äntligen hittat en bok till imorgon "pojken som inte fanns", jag har redan börjat läsa(JAG läser) och den är så bra att jag inte kan sluta!


Ovido - Quiz & Flashcards