sabinahedlund

Alla inlägg under oktober 2009

Av sabina hedlund - 19 oktober 2009 15:27

Jobbet. Det låter vuxet, jag vet. Men vadå? Det är ju en helt vanlig restaurang. Det enda som skiljer från det vanliga arbetslivet är att en massa elever lagar maten och ingen får lön för det. Eller jo, en del av pengarna går ju till en massa skolresor och så, det blir vår lön.

Det är skitkul att jobba i en restaurang ska ni veta! För det första får man laga fräsch och skitgod mat + desserter. För det andra får man äta upp det sen när gästerna har gått. Det kallar jag lyx på hög nivå om man ska jämföra med den äkliga skolmaten. Idag har jag t.ex mumsat i mig en riktigt god kalops med chokladmousse, hjotronglass, småkakor och rulltårta till efterrätt. HA!

Det här är SÅ mycket bättre än mina lediga måndagar.


(plus i kanten) jag går i världens underbaraste klass!


Nu blir det träning med A.K

Av sabina hedlund - 17 oktober 2009 14:54

Av sabina hedlund - 15 oktober 2009 16:33

  


det är vid sådana här tillfällen som livet är värt att leva.

Av sabina hedlund - 15 oktober 2009 10:04

Visserligen tycker jag att det är väldigt kallt att träna på morgonen i minusgrader. Men det är väl bra också, I guess. Speciellt när man har 4 lager tjocktröjor på sig, och ser ut som en sumobrottare. Thihi.


Jag har hört att det ska komma snö till köping imorgon. Javisst. Då är det bara att valla skidorna och dra ut och köra då. Det är väl dags att börja träna lite inför kortvasan, så man kan slå det personliga rekordet (OCH prinsessan madeleinens tid som var 4 minuter bättre än mig. Det är fan surt att bli slagen av en motionär! oj förlåt jag menade her highness)


Nej nu måste jag fixa iordning lite mat och sedan dra tillbaka till skolan igen för att ha matte prov:s


tingeling.

Av sabina hedlund - 13 oktober 2009 15:41

skoldagen vart bra med innehåll av inställd lektion och brandalarm vilket resulterade till mindre plugg. skönt.

nu gäller det bara att mata in en massa hotellkunskap till provet imorgon. inte lika skönt.


nu har jag också fått i uppdrag att klä ut mig till något läskigt för att sedan skrämma små barn. mohahah.


det blir la pannkastårtor och desperate housewives på det! mums.

Av sabina hedlund - 11 oktober 2009 13:56

Igår sependerades 9 timmar av mitt liv i stockholm. Varav dessa 9 timmar tillbringades cirka 25 minuter åt orienteringen. Vad jag gjorde resten av tiden förblir ett mysterium.


"Ni har bara tre mål"

  • Stämpla rätt.
  • Kom på bättre resultat än förra året.
  • Krossa arboga!


Varav ett av dessa mål inträffade; nr 2. Eftersom båda våra lag förra året blev ej godk. lyckades bara ett av lagen bli det i år. Vi i andra laget kunde stolt nöja oss över en 226:te plats av samanlagt  261 godkända lag. Det kanske inte är så mycket att skryta med. Men se det från den ljusa sidan. Vi kom inte sist.

Av sabina hedlund - 9 oktober 2009 16:13

Idag var vi bara 3 pers i köket. Skönt som fan! Jag har fortfarande kvar den här förbannade förkylningen, och var därför ganska tjurig, ointresserad och arg today. Vår ironiska lerare Marcus fick då för sig att kalla mig för "gladis" eftersom jag var så "glad". Observera mitt nya smeknamn.

Det är bra att vi kan komplettera varandra när vi jobbar. Marcus hjälper till med maten. Vi hjälper till med vÄstmanlÄndskan. Han kan inte (på något orimligt sätt)sluta använda sig av E:n när han pratar. Det är mycket irriterande!


Känner mig fortfarande halvkrassslig men jag tänker springa imorrn! Jag dör nog inte om jag gör det. Eller? Skitsamma jag gör det ändå och ingen kan stoppa mig.


MOHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA...

Av sabina hedlund - 8 oktober 2009 11:50

Min förkylning håller på att vända, tror jag i alla fall. Jag känner mig åtminstone mycket piggare. Kan till viss del bero på att mina måltider har bestått av c-vitamin, te och glass. Jag kan inte äta något annat för den ända smaken mina smaklökar reagerar på då är salt, och det är skitäckligt!

Imorgon ska jag i alla fall gå till skolan, och då får jag väl se om jag får vara i köket eller inte.


Jag måste bli frisk nu!

Ovido - Quiz & Flashcards