sabinahedlund

Alla inlägg under maj 2012

Av sabina hedlund - 15 maj 2012 21:43

Min studentklänning kom idag! Jag vågade nästan inte öppna förpackningen då jag intalade mig själv om att den skulle vara för liten, men den satt som en smäck! Jag provade den tillsammans med studentmössan och stod och hoppade lite glatt för mig själv när jag såg resultatet i spegeln. Nu är det bara skorna kvar sen är jag redo att gå. Fick ett mail om att dem skickades i förmiddags så jag hoppas att dem kommer nu i veckan.


Oj oj oj. Nu har jag överstigit min sovdags-tid big time. Dags att slagga. 



Av sabina hedlund - 15 maj 2012 14:05

Imorgon är det min sista praktikdag på Bivur. Lite sorgligt måste jag erkänna. Mackan skrev en kom-ihåg-lista och uppmanade mig att avverka samtliga punkter tills imorgon. Inte för att jag förstår vad allt innebär. Han skrev inledningen på ett tal som jag tydligen måste hålla och ha en verklig inlevelse i även om det inte är så seriöst.

Det blir nog...händelserikt.



Av sabina hedlund - 14 maj 2012 19:34

Det slog mig just hur mycket jag verkligen hatar den frasen. Det är inte långt kvar nu. För varje gång man verkligen njuter av livet och lever i nuet ska någon energisk person komma och förstöra det med just den frasen. Inte långt kvar till vad exakt?! Livet? Döden? Jobb? Julafton? Om någon fattar logiken bakom det hela och kan finna någonting positivt med dessa ord. Säg till mig då.


I övriga fall har jag tittat på det sista avsnittet av Desperate Housewife och gråtit en skvätt över situationen. Kan inte fatta att serien som jag har följt i 8 år nu har tagit slut. Sjukt sorgligt.


Imorgon gör jag tävlingspremiär i orientering i Arboga (Och så tillsätter jag ljudeffekten som aldrig blir uttjatad och som gör alla avslut på obetydliga meningar kompletta) WOOP WOOP.

Av sabina hedlund - 11 maj 2012 21:46

Igår åkte jag runt på ett flertal ärenden och det kändes som om alla mina pengar försvann. Jag fick mina skitsnygga skor som jag hade beställt från Style By Tyra men de var för små, så jag var tvungen att skicka tillbaka dem. Jag köpte en jätteful jeansjacka som jag tänkte sy om och pimpa med lite nitar. Jag klippte mig och slingade håret. Jag beställde tillslut hem studentklänningen från Nelly som jag hade tittat på i flera veckor. Om den inte passar ger jag upp. Då blir det inget. Jag fick även hem receptboken Desserter med stil av Daniel Roos vars innehåll kommer att prövas nästa helg.


Idag hade vi prov i samhällskunskap. Jag pluggade bara timmen innan och klarade det med alla poäng som krävdes för ett G. Blev superglad! Inte bara för att jag hade klarat det utan även för att det var det sista provet i samhällskunskap någonsin!!!!  WHOOP


Helgen förblir oplanerad men jag ska nog för mestadels bara chilla då jag inte har något plugg till nästa vecka. Ska väl baka lite till studenten också. Fyra veckor kvar!

Av sabina hedlund - 9 maj 2012 20:02

Hela gårdagen spenderades i Stockholm tillsammans med klassen. Huvudsyftet med denna resa var att vi skulle se en teater på dramaten, men det blev även lite shopping och siteseeing. När vi kom fram till Stockholm fick gå runt för oss själva i några timmar innan det var dags att träffas för en gemensam rundtur på dramaten. Pjäsen vi skulle se hette Fanny och Alexander och var 4 timmar lång. Det måste ha varit de segaste 4 timmarna i mitt liv. Jag kan inte påstå att pjäsen var särskillt spännande då jag och hälften av klassen satt och halvsov (so the sorrow Ingermar Bergman) och jag kommer inte ens ihåg handlingen. Det bästa med teatern var nästan när ridån gick ner och vi fick åka hem.


Vi kom hem runt 02:00 inatt och jag var skapligt trött när jag fick lägga mig i sängen. Idag försov jag mig lite och uppå det hade jag nationella prov i Engelska. Det gick inte sådär jättebra, men jag bryr mig inte. Det kommer ju inte påverka betyget dirrekt. ÅH nu måste jag sova.

Av sabina hedlund - 4 maj 2012 21:34

Igår var jag ute på en liten joggingrunda i det fina vädret. Tänkte ta vara på det så länge vädergudarna var på min sida. Trodde jag. Blev bemött av en kraftig motvind hela vägen utan att träden eller ens gräset rörde sig. Det var som om någon sprang före med en fångad-av-en-stormvind-fläkt och försökte förstöra för mig och mitt härliga träningspass. Jag tänkte; Jag ska inte stanna! samtidigt som en ännu kraftigare vind frustade, flåsade och flämtade mot mig. Jag kom hem och fick se den oönskade bonnbrännan som hade uppstått på mina ben. Det blir nog fint till studenten.


På tal om studenten. Jag har hittat jättesnygga skor som jag fastnade för första gången jag såg dem! Ett par riktiga skönheter måste jag säga. Och så kan vi ignorera det faktum att jag har svurit en ed om att aldrig bära högklackat igen och knappt kan gå i dem. Men det handlar bara om en dag. En väldigt speciell dag.

 

Imorgon blir det cruising med fina flickor. Jag tror att vädergudarna hatar mig så det kommer nog bli snöoväder. Ni kan tacka mig senare. Jag ska ta en tripp förbi bokhandeln först, och köpa Daniel Roos bok Desseter med stil. Har velat ha den ett tag nu.

 

Av sabina hedlund - 1 maj 2012 18:47

                               



Ovido - Quiz & Flashcards