sabinahedlund

Alla inlägg den 11 maj 2012

Av sabina hedlund - 11 maj 2012 21:46

Igår åkte jag runt på ett flertal ärenden och det kändes som om alla mina pengar försvann. Jag fick mina skitsnygga skor som jag hade beställt från Style By Tyra men de var för små, så jag var tvungen att skicka tillbaka dem. Jag köpte en jätteful jeansjacka som jag tänkte sy om och pimpa med lite nitar. Jag klippte mig och slingade håret. Jag beställde tillslut hem studentklänningen från Nelly som jag hade tittat på i flera veckor. Om den inte passar ger jag upp. Då blir det inget. Jag fick även hem receptboken Desserter med stil av Daniel Roos vars innehåll kommer att prövas nästa helg.


Idag hade vi prov i samhällskunskap. Jag pluggade bara timmen innan och klarade det med alla poäng som krävdes för ett G. Blev superglad! Inte bara för att jag hade klarat det utan även för att det var det sista provet i samhällskunskap någonsin!!!!  WHOOP


Helgen förblir oplanerad men jag ska nog för mestadels bara chilla då jag inte har något plugg till nästa vecka. Ska väl baka lite till studenten också. Fyra veckor kvar!

Ovido - Quiz & Flashcards