sabinahedlund

Alla inlägg den 31 augusti 2011

Av sabina hedlund - 31 augusti 2011 20:43

Vad skönt det var att vakna idag! Gick och la mig redan klockan 21:00 kvällen innan så att jag kunde få vila ut ordentligt. Det hjälpte verkligen!


Imorgon är det sista dagen på Bivur för den här veckan. I helgen ska jag och Erika sätta igång med vårat UF-företag och kanske börja beställa hem lite grejer också. Känn er manade att köpa riskkapitalsedlar för att stödja oss på Chocolove.


På tal om Bivur förresten. Idag fick jag göra cookies från grunden. Failade totalt. Allting började när jag skulle blanda ihop ingedienserna till smeten i en sån där degmaskin. På något sätt kunde jag förutse vad som skulle hända men gjorde ingenting åt det. Jag sätter på maskinen och ut sprutar mjöl blandat med kakao likt en tornado. Halva Bivur brast ut i skratt då jag såg ut som en brunkrämsmissbrukare samtidigt som de konstaterade att man lär sig av sina misstag. Den hårda vägen. Efter det blev jag kallad kakaotanten.


Dagens outfit:

  


Inte nog med det. När cookisarna var klara att bakas av fick de mer volym på höjden än på bredden. Jag visste att någonting hade gått snett med mängden av ingredienser när jag gjorde smeten. Dels för att receptet var skrivet i gram, och dels för vågen var utav stenålderskvalitet. Jag kunde inte ens titta på kakorna när de var klara. Så jävla besviken.

    

Och just ja, det blev en orienteringsträning på kvällskvisten också. Gissa vad jag såg om inte kantareller?! Överallt. Och jag hade inte ens någonting att plocka dem i,  dessutom var jag upptagen med att leta kontroller. Gah. Varför måste det vara så att man hittar det man söker när man slutar leta?...

Ovido - Quiz & Flashcards