sabinahedlund

Alla inlägg under oktober 2011

Av sabina hedlund - 14 oktober 2011 20:52

 

Av sabina hedlund - 13 oktober 2011 13:25

Jag invigde vinterjackan i tisdags då termometern visade två grader över noll-strecket. Igår var det minusgrader, och idag blev jag bemött av en mindre trevlig motvind vilket resulterade till snigelfart och einstein-frisyr.


Idag lämnade mamma in min dator då den trögade som fan fastän hon hade installerat virusskyddet och trots att den, efter det, fungerade normalt i 2 dagar. Nu är jag bara orolig för att de kommer radera hela hårddisken då den tydligen var överbelastad. Blev så förbannad igår att jag ville slänga den i golvet, hoppa på den, bomba den och göra kaoz med den, men tog mig samman. Slog med den i sängen ändå och hånflina lite efter det, bara för att såra dens känslor liksom.

Av sabina hedlund - 10 oktober 2011 19:19

I fredags körde vi till Emma och kollade på film (Min låtsasfru), åt tacos, kommenterade alla som var sämst på idol och chillade med chips och godis. Det var en helmysig tjejkväll som klart måste göras om!

        

Av sabina hedlund - 6 oktober 2011 20:58

Får dampryck på min dator som tar minst en kvart på sig att öppna en sida eller länk. Det har varit så i två dagar nu, och jag vet inte om det har att göra med virus eller om den helt enkelt har gått sta och pensionerat sig. Irriterande är det i alla fall. Jag skriver det här inlägget från mobilen då jag kom på att jag har fri uppkoppling till Internet via wi-fi eller något sånt. Jag är inte så insatt. Det är ganska chill förutom det faktum att det hittills har tagit mig en halvtimme att skriva ovanstående. Å andra sidan kan jag inte riktigt greppa det här med teknologi då jag fortfarande lever stenåldersliv i mitt huvud. Imorgon ska jag GÅ till skolan för att sedan åka buss hem med Erika för att sedan åka vidare till himmeta för filmmys hos Emma och sen hem till mig och sova. I helgen ska jag och Erika sätta igång med en ny sats praliner och förhoppningsvis komma igång med två nya smaker som vi ska ha i våran kollektion! Nästa helg kommer vi att åka till Stockholm och nordiska museet för att gå på chokladfestivalen och få mer inspiration till företaget!

Av sabina hedlund - 6 oktober 2011 13:20

Funderar på om jag ska trotsa denna storm, Gudrun, Gertrud eller vad den nu kallas och dra ut på ett litet rullskidspass. Det var ett tag sist. Samtidigt blir jag bara irriterad när det blåser då jag har en tendens att få motvind åt vilket håll jag än åker. Ett annat tecken på att jag är oälskad av dem där uppe.


Idag spelades en låt på radion som jag hade glömt bort totalt men som jag älskade när jag var...yngre. Tar mig tillbaka till sommaren år 200? då jag var på Gotland, jagade kaniner och letade kontroller.

Av sabina hedlund - 5 oktober 2011 14:47

Av sabina hedlund - 5 oktober 2011 13:40

Tidigt i morse blev jag bemött av en cyklist som tycktes vara väl uppdaterad med all världens trafikregler. Hon bar en reflextäckande outfit med hjälm, cykelljus, både fram och bak, och höll en medelhastighet på 10 km/h samtidigt som hon tog upp hela vägen för att inte riskera att åka ner i diket.


Jag själv som var helt svartklädd, hjälmfri, ljusfri och reflexfri höll mig bakom en kort stund då jag snarare liknade en yrkesmördare och inte ville skrämma ihjäl henne. Hon tycktes märka min närvaro då ett skärande ljud kom från mina tramppedaler och hoppade till lite. Jag cyklade om för att visa att jag inte ville något illa och vek av vidare mot Bivur.


Jag ska börja med reflexoutfit och sånt.



Av sabina hedlund - 4 oktober 2011 18:00

Jag har gäspat hela förmiddagen och var så trött när jag kom hem från Bivur att jag nästan svimmade. Mina bladguld och bladsilver hade kommit med posten så jag åkte till ICA och hämtade ut dem innan jag tog en powernap. En väldigt lång powernap. Jag sov i 3 timmar, i en sådan djup sömn att jag inte hörde när mamma kom in och försökte väcka mig. Jag hoppas att jag kommer kunna somna ikväll nu, men skönt ändå att jag kan vara vaken längre och kolla på säsongstarten av Desperate housewifes.


Ovido - Quiz & Flashcards