sabinahedlund

Alla inlägg under juli 2011

Av sabina hedlund - 17 juli 2011 23:35

Hetsig dag på GG idag! Bortsätt från igår. Många besökare, mycket disk, ständigt arbete, cyckelvändor till Hemköp som utgör årets prestation i träning och fin livemusik. Det gillar vi på GG. Vi ba kör liksom.

Av sabina hedlund - 15 juli 2011 21:12

 


Egentligen ville jag ha en Iphone med efter en hel del diskussion och tvekan bestämde jag mig för att köpa en billigare mobil och använda pengarna till en bra systemkamera istället.

Av sabina hedlund - 14 juli 2011 21:23

           


 

Av sabina hedlund - 13 juli 2011 22:31

Min helvetes cp-mobil cepar sönder och vill inte överföra videoklipp/bilder till datorn. GAAAAAAAAH. Längtar tills lönen kommer in för då ska jag köpa mig en ny en. En bättre en. En Iphone.


Budskapet jag ville framföra var att djuren på gammelgården verkar framstå som de tjockaste och mest tamaste i stan då lille Ecki-ekorre kom insmygandes till caféet idag (ja, vi döper djuren på Gammelgården. Våffelgärnen också och på tal om det har Valdemar fått en ny vän, Gunvald, som precis har lärt sig grädda sina första våfflor). Han virrade runt under borden, letade mat, och verkade inte bry sig om min närvaro. Jag erbjöd en smula winerbröd men han fick tokspel, gjorde kaos med hundskålarna, och sprang sin väg. Det var nog det närmsta jag någonsin har kommit en ekorre, och nu har jag säkert fått rabies.


Imorgon blir det tidig uppstigning för att sedan åka vidare till Eksjö på lillebrors konfirmation. Natti. 

Av sabina hedlund - 12 juli 2011 19:10

Sommaren måste vara den bästa tiden på året. Nästan den enda chansen man har och kan slappna av ordentligt, chilla, vara med sina nära och kära, dra iväg till nostalgiska sommarställen och bara ha det så underbart trevligt...


Sekunder går, timmar går, dagar går och här sitter jag och slösar bort hela sommaren. De flesta har semester och ligger säkert och schteker på en strand någonstans. Livsnjutare. Själv blir jag kvarlämnad här med jobb, jobb och åter jobb. Misstro mig inte nu. Jag älskar mitt jobb och är jätteglad över att jag fick det! Det är resorna jag saknar! och skulle göra allt för att få en just nu, även om den bara varade över dagen...

 

Nu ska jag ha Bondi Rescue-marathon i min ensamhet och bli ännu mer avundsjuk på alla som har semester!


Puss på örat

Av sabina hedlund - 11 juli 2011 19:23

Double Chocolate Cheesecake

 

Macarons

 

Coconut Cream Pie

 

White Chocolate Cremeux

 

Valentines Petit Four Hearts

 

Av sabina hedlund - 6 juli 2011 16:34

Erika tycker att jag borde uppdatera så here it goes...


Sen vi sågs sist har jag:


1. Fått hem mitt körkort

 

2. kört in i min brevlåda i ett försök med att backa in på parkeringen. Den dog.


3. Fått hem ett paket från strössel&annat innehållande 1,5 kg choklad, blisters, överföringsark, mimosa strössel röd och grön, guld non stop, choklad kaffebönor, sparkles glimmer black, och choklad silverpaljetter.

 

4. Översatt 4 engelska recept till svenska, varav gjort 2 av dem (mer av det sen).


5. Hittat min nya idol The tallest man on earth som är så sjukt, jävla bra!

Ovido - Quiz & Flashcards