sabinahedlund

Alla inlägg under september 2010

Av sabina hedlund - 18 september 2010 23:35

Idag har jag både hunnit med att shoppa kläder till måndagens skolfoto och bakat (som om ni skulle bli förvånade över att höra det?).

    

               

Av sabina hedlund - 18 september 2010 00:07

Hemkommen från Västerås mörka skogar och jag har bara en sak att säga:

Orientering är en helvetes j*vla skit-sport!


Kom ihåg det...

Av sabina hedlund - 17 september 2010 19:13

Tar på mig vinterjackan och drar ut i skogen. Wish me luck.  

  

Av sabina hedlund - 17 september 2010 18:24

Skoldagen idag har varit lika galen som vanligt, med inslag av en massa trams och imitationer av lärare som man i vanliga fall stör sig på väldigt mycket. Detta har lett till oslagbara skrattatacker som i sin tur fick oss att framstå som skolans mest framgångsrika weirdon.

    


Nu ska jag byta om för att sedan bege mig till Västerås och springa natt-DM.

Startar om 3 timmar! T A G G A ! ! ! !

Av sabina hedlund - 16 september 2010 19:49

Det var sista dagen på Culinaren idag. Skönt som f*n.  Nu har vi ett uppehåll ända fram till vecka 45. Tills dess blir det mycket teori i skolan.

Fick förresten tillbaka mitt prov idag och var bara 1 poäng ifrån MVG. Slutbetyget i kallkök blev dock bara ett VG. Surt!


Snart ska jag kika på Idol och sen ska jag försöka sova bort smärtan i ryggen.

Puzz.

Av sabina hedlund - 14 september 2010 21:29

Lämnar ifrån mig den 373 sidor tjocka bok med stånk och stön. Tro inte att jag har läst hela. Verkligen inte. 3 sidor kanske. Det är ansträngande nog.

Vi får väl se om min pluggmetod lönar sig på morgondagens prov. Om jag failar total kommer jorden att gå under, alla kommer säkerligen dö av stora meteoriter som slår ner och jag kommer att vara den som står i skulden till detta.

Bara som straff för att jag misslyckas liksom.


Jag bryr mig inte, för tillfället orkar jag faktiskt inte.

Sov sött.


Av sabina hedlund - 14 september 2010 17:37

Har sjukt ont i fötterna efter dagen på Culinaren. Idag har jag rullat tunnbröd och petat på äckliga sniglar. I princip. Jag har varit sugen på att träna hela tiden men tröttnade så fort vädergudarna började jävlas med regn. Istället åkte jag hem och gjorde en fransk chokladtårta.


Nu måste jag ta tag i plugget och den tröga läsningen.

Lite musik till det.

Av sabina hedlund - 13 september 2010 18:36

Jag är helt slut efter kvällens träning och skolans allmäna stress så jag tror nog att det blir sängen direkt efter Ullared. Innan det sätter igång har jag en hel del plugg som måste undanröjas. Recept på grunddesserter, emulsionssåser och gravad lax som ska bankas in i mitt lilla huvud (för tillfället önskar jag att det vore bokstavligt) dessutom har jag en jättetråkig bok som måste läsas ut, och jag har inte ens kommit hälften...


Imorgon blir det Culinaren, och jag ska försöka att inte tjocka allt för mycket mat. Ska jag vara ärlig så är jag fortfarande mätt från torsdagens matrester, dessertbuffé och Hannas otroligt goda chokladmoussetårta, icke att förglömma.

Tur att personalmaten denna vecka blir något nyttigare.


Nu, varma mackor!

Ovido - Quiz & Flashcards