sabinahedlund

Alla inlägg den 19 januari 2012

Av sabina hedlund - 19 januari 2012 19:53

Dagen har inkluderat samtalsämnen om huruvida man ska eller inte ska betala för en chili peppar som kostar 42 öre/st om det är det enda man köper när man är ute och handlar. 50-öringen är ju borta, så man lär väl få den gratis?

Isåfall ska man åka till affären varje dag för att bara "köpa" sig en chili peppar, så tjänar man på det i längden. Eller ja, för dem som tycker om att äta chilipasta med chilisås som är extra spicy kanske.


Sista dagen på Bivur för den här veckan. Nästa vecka ska jag få ta med mig lite egna recept och baka istället för att bada i semlornas himmelrike. Tror de tycker synd om praktikanten, men jag klagar inte! Det är faktiskt ganska skönt att göra saker kontinuerligt, då slipper man tänka så mycket.


För tillfället håller jag på att leta praktikplats till våran 4-veckors praktikperiod som äger rum efter sportlovet. Jag ska först och främst fråga på ett par konditorier i Mora då vi har husvagnen där. Annars måste jag betala boende/resor själv och det orkar jag inte. Gud vad kul det skulle vara om jag fick en plats där! Sitta och chilla i husvagnen, dra ut på längdskidorna lite då och då och dricka varm blåbärsoppa varje dag. Livet.


Ovido - Quiz & Flashcards