sabinahedlund

Alla inlägg den 11 juni 2011

Av sabina hedlund - 11 juni 2011 22:33

I höst (någon gång på höstlovet) kommer jag tillsammans med Erika Karlsson, Julia Eriksson och alla lärare på HR-programmet att åka till Haag i Holland och tävla. Erika ska tävla i varmkök, Julia i servering och jag i pastries. Det är en internationell tävling där vi kommer att bli indelade i lag om två stycken med personer från alla världens hörn. Det kommer att bli en slumpmässig indelning på plats. Så sjukt pirrigt! Jag tror att vi skulle vara där i fem dagar varav tävla en. Resten av tiden kommer vi åka runt på en massa utflykter och bara ha trevligt. Jag vet inte om det finns så mycket mer att säga än att...


DET KOMMER BLI JÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄVLIGT ROLIGT!!!!

 

Dop

Av sabina hedlund - 11 juni 2011 21:01

Jag har minglat, smuttat champagne och träffat människor (för att inte tala om min lilla nya kusin, Emil). Detta får mig säkert att låta värsta distingerad, men vad tusan. Det var trevligt.


Jag ska aldrig flytta till Stockholm eller någon annan storstad i världen där avståndet till närmsta granne är kortare än 2 kilometer, och där det finns fler än 10 olika vägskyltar. Och jag tänker aldrig i hela mitt liv gå i klackskor igen (Bara för att jag skriver det här så kommer jag säkert att äga en klackskoaffär i centrum av New York i framtiden). Slå till mig om jag gör det.


Ovido - Quiz & Flashcards