sabinahedlund

Alla inlägg den 1 juli 2010

Av sabina hedlund - 1 juli 2010 18:00

För exakt 2 år sedan idag stod jag och Louise som "dagens prestation" på konfirmationslägret i idre fjäll. Jag har så underbara minnen därifrån! Därför tänkte dela med mig av den glädjen jag fick uppleva genom att skriva av från vår lägertidningen som vi fick av ledarna, bara som ett exempel på vad vi fick vara med om. (Varje dag utdelades ett diplom för "dagens prestation". Den som fick det hade sedan som uppgift att skriva om vad som hade hänt under den dagen.)


(Skrivet av ledarna)

Dagens prestation inleddes egentligen redan yesterday, när dessa två tjejer fick oss ledare att ropa "tjohej".

Med glas fyllda av pannacotta & bär, önskar vi att ni andra konfirmander ser och lär!

Två riktiga fighters som kämpar på, trots smärta i fötter som gör det svårt att gå. Nu hoppas vi att det läker fort, här får ni varsin hamburgare och ett handskrivet diplom som vi gjort.

-Sabina och Louise-

 

(Skrivet av mig och Louise)

Dagen började med en resa till Norge, där vi körde forsränning, som var skitkul!:D In the hotdogs hamnade Louise och Linda, Rasmus och Jakob, Minna and some guy.

Gissa vilka som badade i första forsen? om inte minna and that guy. De andra hotdogsen klarade såklart alla forsar utan bad, det gjorde de andra båtarna också...förutom några iputtningar förstås. Efter några mariekex var de dags att åka tillbaka till sweden igen. Till lunch fick vi pannkakor, sylt och glass....yaaammmmy. På eftermiddagen var det läsning som vanligt nu med temat kärlek...många fick en massa nya låtsaskompisar;)

Till middag blev det lite blandat ex. kyckling, bacon, kassler m.m

Sen var det dags för dopning av therese och gustav och några golfare.

Efter lite bussrace hem med golfarna, som typiskt nog fega ur, blev det glass med en massa chokladsås och strössel, smaskens!

(hotdogs var en slags 2-mannaflotte, se nedan)

    


Åh vad jag saknar tiderna! Det är så sjukt tråkigt att dom har lagt ned konfirmationslägret + rikslägret i idre nu. Sjukt tråkigt. 


Jag vill tillbaka!

Ovido - Quiz & Flashcards